Opgaver

Ved KDC Kraner beskæftiger vi os med flytning, transport og baksning af alle typer gods indenfor kategorierne bådtransport, maskintransport, vognmandskørsel og specieltransport.


Bådtransport

Når båden skal tages op eller lægges i er det ikke ligegyldigt hvem man sætter til opgaven. At få båden sikkert op og i kræver fagfolk. Ved KDC Kraner har vores veluddannede kranfører bred og årelang erfaring med bl.a. optagning, ilægning og bådtransport, både i ind- og udland.

 

Vognmandskørsel

Ved KDC Kraner leverer vi grus, sten, skærver, sand mm. Vi sørger også for bortskaffelse af jord, beton, haveaffald og andet affald. Skal byggematerialer leveres ud til kunder tager vi også gerne hånd om det.

 

Maskintransport

Ved KDC Kraner bakser og flytter vi alle typer opgaver, fra pengeskabe, gravemaskiner og lifte til fræsere, drejebænke og div. industrimaskiner der kan være svære at komme til. Vi bruger gerne vores erfaring og nytænkning til at se muligheder og løse komplicerede bakseopgaver.

 

Specieltransport

KDC Kraner har en bred erfaring indenfor specieltransport med alt fra flytning af legehuse, transport af skulpturer, hejs af elementer og tagpap, til transport af containere, skurvogne, pavilloner og mobilehome. Der i blandt også særtransport af bredt, langt, højt, tungt og farligt gods

 

Gislev Autoværksted